Cum cumpar

Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda.

Metode de plata

Daniela Nica (reclaim-your-brilliance.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:
Transfer bancar (ordin de plata)
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.
Plata online – PlatiOnline
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.
Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).
Pentru a putea efectua o plata prin Plati Online, valuta contului de pe care are loc plata poate fi in RON, EURO sau USD.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele www.reclaim-your-brilliance.ro.

Conditii de returnare

Daca evenimentul la care te-ai inscris nu este pe masura asteptarilor tale, iti dam banii inapoi. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.
 

Confirmarea platii

In 24 de ore de la confirmarii platii, veti primi confirmarea participarii la eveniment si biletul pe care l-ati achizitionat in format electronic.